keskiviikko 16. syyskuuta 2020

Siivotaan vesikourut ja vesirännit katoilta ennen talven tuloa tikkailta ja ränniharjalla Tampereen talousalueella, käteisellä edetään. Kotitalousvähennysoikeus töistäni

Kattorännien siivouksen yhteydessä seinäkasvien poisto ränniurasta ja seinustalta 

Siivotaan vesikourut ja vesirännit katoilta ennen talven tuloa tikkailta ja ränniharjalla

Kattorännien siivouksen yhteydessä seinäkasvien poisto ränniurasta ja seinustalta toisinaan olennaista, kuten kuvasta näette köynnöskasvi syynä rännitukokseen:

Talonmiespalvelut pihapalvelut Tampere Pirkanmaa talousalueella käytettävissänne. 

Ottakaa yhteyttä ensisijassa sähköpostilla, niin tulee osoitteet ja toivomukset laakista tietoisuuteeni oikein. Kiitos.Talonmiespalvelu Pihapalvelu Tampere Pirkanmaa
e-mail: talonmiespalvelu@gmail.com 

Puhelin whatsup 044-3380291 ( Autoa ajaessa ja tikkailta en vastaa, joten sähköpostia ensisijassa)

Vinkki: Selkeintä sähköpostilla missä osoitteenne, kuva kattokulmasta = kuinka jyrkkä? Sekä pari kuvaa rakennuksesta että näkee korkeuksia. Samoin tieto onnistuuko tikkailta vai pitääkö valjaita pitkin laskeutua harjalta?

Käteisellä edetään, hinnoittelu tapauskohtaista.

Ohessa kuvia kattoränneistä, vesikouruista mitkä pitää huoltaa välittömästi eli tyhjentää käsin tikkaita apuna käyttäen ennen pakkasten tuloa. 

Rännisiivous tikkailta 11.9.2020 Tampereella käteisellä edetään kotitalousvähennysoikeus töistäni

Ohessa lisäkuvastoa 11.9.2020 hoidetusta kohteeesta:

Ränni siivottu ränniharjalla siltä osin kuin mahdollista kuten näette:

Https://Ranni-imuri.blogspot.com Ränni-imuria en ole toistaiseksi hankkinut, koska liian usea kuvittelee että näitä hommia "laskuun teen" ja mikään ei saa maksaa mitään ja eräpäivän voi unohtaa. Siksi toimin vain ennakkomaksulla kohteessa = Rahat kouraan heti niin homma alkaa.

Maksupolitiikka: Toimin vain käteisellä välittömästi kohteessa. Ränni-imurien hankintahinta on sellainen että sillä ei ala "talkoita" eli luottotappiohommia tekemään, vaan rahaa pitää tulla laakista joka kohteesta, eikä sitten joskus "Unohtajien taivaassa".

Realismia peliin? Ne jotka jättävät ränninsä siivoamatta vuosittain, katsokaa mikä on rännien hoitamattomuuden hinta kastuneina seininä, rikkinäisinä ränneinä?

----------

Siivotaan vesikourut ja vesirännit katoilta ennen talven tuloa tikkailta ja ränniharjalla Tampereen talousalueella, käteisellä edetään. Kotitalousvähennysoikeus töistäni

Leikkelen samoin pihanne puutarhanne muiltakin osin pensaita, ruohikoita myöden miten milloinkin sovitaan


---
Kattorännien siivoukset Tampereen talousalueella. Varaa käteistä niin homma alkaa ;)
--------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti