perjantai 4. helmikuuta 2022

Kattorännien siivous, kattorännien puhdistus kattorännin siivous ymv piha- ja kattohommat Talonmiespalvelu Tampere käteisellä ensijassa, yhteisöiltä alustava ennakkomaksu vähintään puolet tilille etukäteen

Rännejä joudutaan joskus avaamaan jos paha tukos, video yllä

Kattorännien siivous, kattorännien puhdistus kattorännin siivous ymv piha- ja kattohommat Talonmiespalvelu Tampere käteisellä ensijassa, yhteisöiltä alustava ennakkomaksu vähintään puolet tilille etukäteen


Yleisimmät omakotitalot ja rivitalot asiakkaat menevät 2-3 tunnissa ränniharjalla matalat kohteet.

Työlästä on jos kattorännin syöksyputki tukossa. Kuinka avata tukkeutunut syöksytorvi?


2) Lehtipuhallin rännin alaosaan ja märkä pyyhe, sitten vain armotonta kaasutusta. Asiakkaan hyvä tiedostaa että sitä moskaa sitten lentänee jonkin verran, joten harava valmiiksi.


3) Syöksyputken avaus

Tiedustelut ja tilausvahvistus ensisijassa sähköpostilla E-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com 

Puhelut 044-3380291 whatsup ovat monasti hanurista, jollei ole vain lyhyt ilmoitusasia, sillä työ- ja ajoturvallisuuden takia en vastaa ajaessani, kaataessani puita / pensasaitoja tai jos olen meluisassa paikassa, tennishallissa tennistä pelaamassa, tanssimassa illasta. Siksi käyttäkää ykkösyhteydenottona sähköpostia kiitos. Sinne asianne osoitteineen, toiveaikoineen etc. Kiitos.
--------
Yleisimmin onnistuu kattorännin siivoukset pelkällä ränniharjalla kuten yllä olevalla videolla
----------------
Toimin ensisijassa käteisellä. Laskujen tarkisteluun menee liikaa aikaa ja perintäkirjeiden lähettelyyn. Laaki ja vainaa, sillä periaatteella hommat aina, eikö vain?

Toimintaperiaate sama pensasaitojen, kuusiaitojen, ruohikoiden, puiden leikkauksissa ja pihapuiden kaadoissa ensisijassa käteisellä, eikä turhaa pyörimistä ja tarkistelua "Onkohan se raha tullut tilille"-tapaan. 

Maanmuokkaukset kasvimailla siirtolapuutarhoissa etc puutarhajyrsimellä oheisesta blogista voitte katsoa tarkemmin https://Puutarhajyrsinta.blogspot.com

Lumityöt pihatyöt puutarhatyöt Pirkanmaan alueella

----------------------
Kattorännien ja pihojen vuodenaikojen mukaiset erilaiset siivous-, puhdistus- ja raivauspalvelut Tampere Pirkanmaa talousalueella. Kotitalousvähennysoikeus töistäni.
---------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti